Σημαντική η παρέμβαση του Θανάση Μπούρα στις επιχορηγήσεις Συλλόγων Α.Μ.Ε.Α. Δυτικής Αττικής


Με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εγκρίθηκε η επιχορήγηση των Προνοιακών Ιδρυμάτων για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, για το οικονομικό έτος 2020. 

Στην εν λόγω απόφαση περιλαμβάνονται τρεις Σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία- Το Εργαστήρι στα Άνω Λιόσια, επιχορηγείται με ποσό 157.000,00 ευρώ, ο Σύλλογος Προστασίας & Αρωγής Παιδιών με Εγκεφαλικές Κακώσεις και Α.Μ.Ε.Α. στα Μέγαρα, με ποσό 66.000,00 ευρώ και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αναπήρων Παιδιών και Νέων «ΕΥΡΥΝΟΜΗ» στην Ελευσίνα, με ποσό 9.900,00 ευρώ. 

Σημαντική ήταν η παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Θανάση Μπούρα, εδώ και αρκετούς μήνες, με διαρκείς επαφές με τους αρμόδιους τόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη χρηματοδότηση για την περιοχή της Δυτικής Αττικής. 

Ο κ. Μπούρας θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις διοικήσεις και τα μέλη των συλλόγων με αναπηρία της Δυτικής Αττικής και θα στέκεται αρωγός στις ανάγκες και στο έργο τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου