Σε rapid test υποβάλλονται σήμερα οι δημότες στο Ζεφύρι - Έως τις 14:00 στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ


Συνεχίζονται στο Δήμο Φυλής οι προληπτικοί έλεγχοι για COVID-19 σε κατοίκους της περιοχής. Από το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί rapid test αντιγόνου (Ag-RDT) στο ΚΑΠΗ Ζεφυρίου. Η Κοινωνική Υπηρεσία εξασφάλισε 300 τεστ για τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου. 

«Συνεχίζουμε εντατικά την προσπάθεια μείωσης της διασποράς του COVID-19 με συνεχής προληπτικούς ελέγχους. Καλούμε τους δημότες να ανταποκριθούν και να προσέλθουν για τον δωρεάν έλεγχο γιατί είναι πολύ βασικός παράγοντας για την δική τους προσωπική και οικογενειακή ασφάλεια» υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος. 

Στη διαδικασία συνέδραμε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος παρέστη καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και διευκόλυνε τους πολίτες όπου χρειαζόταν. 

Τους ελέγχους διενέργησε Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, με την συνδρομή της Επόπτριας Υγείας του Δήμου Φυλής Υγιεινολόγου κ. Λίας Ζάχου. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 09.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 14.00 το μεσημέρι ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν νέοι έλεγχοι στην Λεωφόρο Φυλής (συντριβάνι) με τη μέθοδο Drive Through. 

Επί τόπου για την αποφυγή συνωστισμού υπήρχε περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου και η Δημοτική Αστυνομία.









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου