Τώρα GURU των μπέργκερ στα Άνω Λιόσια

 

Το GURU είναι μια καινούργια άφιξη στο χώρο της εστίασης των Άνω Λιοσίων. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, ανάμεσα στις Πλατείες Ηρώων και Μητροπόλεως, το νέο μπεργκεράδικο φιλοδοξεί (και έχει τη δυνατότητα), να γίνει ένα μεγάλο brand name, χάρη στα δύο παιδιά που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια. Συνδυάζοντας νιάτα και εμπειρία στη σωστή αναλογία, είναι έτοιμα, μόλις το επιτρέψει η μάστιγα της πανδημίας να ξεκινήσουν.
Με κλασικές, αλλά και δικές τους συνταγές σκοπεύουν να κάνουν το μαγαζί στέκι για τους καλοφαγάδες. Στον κατάλογο φιγουράρουν εμβληματικά μπέργκερ, με κορυφαία επιλογή το GURU, χωρίς να αγνοούνται άλλα είδη του street food, όπως τα σάντουιτς, οι σαλάτες και οι μακαρονάδες.
Με στρατηγικό στόχο να φέρει τον κόσμο στο μαγαζί, το GURU διαθέτει μπάρα, που δεσπόζει σε ένα minimal και καλαίσθητο περιβάλλον, το οποίο κινείται γύρω από τη βασική διακοσμητική άποψη ενός κοντέινερ θαλασσίων μεταφορών. Περιφερειακά διακοσμητικά στοιχεία το κλασικό αμερικάνικο ψυγείο και οι τενεκέδες με τα διακοσμητικά φυτά.
Αυτό δε σημαίνει ότι το GURU θα παραμελήσει το delivery που θα στέλνει το φαγητό γρήγορα στο σπίτι, για όσους δε θέλουν να βγάλουν την πυτζάμα.
Αν και μετά από τόσους μήνες με τις πυτζάμες, ο κόσμος ανυπομονεί να βγει έξω, οπότε θα βρεθούμε όλοι, σύντομα, στο GURU, αλλά και στα άλλα μαγαζιά της πόλης.

GURU BURGER
Αχαρνών 25, Άνω Λιόσια
τηλ. 210-2471632








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου