Τον Μιχάλη Ιωσηφίδη τίμησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης


 
Τον Χάλκινο πρωταθλητή Πάλης, Μιχάλη Ιωσηφίδη, που διαθέτει ήδη στη συλλογή του αρκετά μετάλλια σε διεθνή πρωταθλήματα, τίμησε για τις επιτυχίες και το ήθος του, το πρωί της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης κατέκτησε την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελλληνορωμαϊκής Πάλης Νέων Ανδρών U23, που διεξήχθη στα Σκόπια, έχοντας αγωνιστεί το διήμερο 22 και 23 Μαΐου και επικρατώντας με 3-1 του Ουκρανού Σκλιαρένκο.

Τον πρωταθλητή προσκάλεσε στο γραφείο του για να τον συγχαρεί προσωπικά για τη νέα μεγάλη του νίκη και να τον τιμήσει, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος τον επαίνεσε για τις επιτυχίες του εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων, καθώς και για το ήθος του αλλά και την ακαδημαϊκή του πορεία. Τον Μιχάλη Ιωσηφίδη συνόδευσαν ο προπονητής του, Ομοσπονδιακός Προπονητής και Προπονητής Πάλης του Α.Ο. Άνω Λιοσίων «Λεωντίδες», Νίκος Αποστόλου και το Μέλος του Δ.Σ. των «Λεωντίδων», Δημήτρης Κουλούρης.

«Ο Μιχάλης κάνει περήφανους εμάς, την πόλη μας κι ολόκληρη τη χώρα κατακτώντας ένα ακόμη ευρωπαϊκό μετάλλιο εν μέσω των δύσκολων συνθηκών της πανδημίας», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, απονέμοντας στον αθλητή τιμητική πλακέτα και αναμνηστικό βραβείο και ευχόμενος νέες αθλητικές κατακτήσεις και καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ως αθλητής Πάλης των «Λεωντίδων» έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδας, έχει κατακτήσει την 3η και 5η θέση στα Πρωταθλήματα Ευρώπης, έχει κατακτήσει δύο φορές την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχει αναδειχθεί 5ος Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΙΣΜ) και έχει κατακτήσει τίτλους σε Βαλκανικά και Μεσογειακά Πρωταθλήματα.






Βίντεο του αγώνα Ιωσηφίδη – Σκλιαρένκο:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου