Στο Coffe Time είναι πάντα... ώρα για καφέ

 To Coffee Time είναι ένα συνοικιακό κατάστημα στη Λεωφόρο Φυλής 30, στο Καματερό, που δίνει καφέ στο χέρι και -κορονοϊού επιτρέποντος- τον σερβίρει και σε τραπεζοκαθίσματα. Τι το έχει κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα; Τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που τον πετυχαίνει πάντα, η μεγάλη ποικιλία από τα best-seller ντόνατς και τα χειροποίητα σνακ (αραβικές πίτες, μπαγκέτες κ.ά.) είναι μερικοί μόνο από τους λόγους. Τα ντόνατς του Coffee Time δεν είναι τυχαία φημισμένα! Έχετε δοκιμάσει ντόνατ lila pause, black-forest με αγριοκέρασο, κούκις ή μιλφέιγ;



Η Μαρία, ο Μανώλης και ο Βασίλης που εργάζονται επί σειρά ετών στο κατάστημα θεωρούν προσωπικό τους στοίχημα την ευχαρίστηση του πελάτη. Μάλιστα μετά από λίγες μόνο επισκέψεις θυμούνται τον καφέ σας απέξω ή σας κάνουν «κράτηση» το ντόνατ της επιλογής σας ώστε αν σας πλάκωσε το πάπλωμα να μη μείνετε και νηστικοί. Και είναι και πολύ πρωινοί τύποι! Το Coffee Time ανοίγει τις πόρτες του στις πέντε το πρωί για να υποδεχτεί όσους αδράχνουν τη μέρα και να τους χαρίσει την απαραίτητη ώθηση της καφεΐνης και την καλημέρα του.



(Φωτογραφία: Μανώλης Φράγκος)





 Κι αν το Coffee Time απασχόλησε τον Φύλαρχο είναι γιατί εκεί έχουν εργαστεί και εργάζονται κατά καιρούς παιδιά από το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια. Ταυτόχρονα αποτελεί το βολικότερο σημείο για ολιγόλεπτη στάθμευση για όλους όσους πριν την κίνηση της Θηβών και της Λεωφόρου Φυλής προς Αγίους Αναργύρους κάνουν τη σοφή κίνηση να πάρουν καφέ. Η κίνηση μόνο με καφέ υποφέρεται, ενώ και κατά την επιστροφή από τη δουλειά ή και για τους λιγότερο πρωινούς αλλά εξίσου πεινασμένους το Coffee Time είναι εκεί για να προσφέρει τις λύσεις και τις επιλογές του.


 


(Φωτογραφία: Μανώλης Φράγκος)


Στα τραπεζάκια του Coffee Time θα δει κανείς τις καθημερινές ήρεμο κόσμο πριν τη δουλειά ή τους συνταξιούχους της γειτονιάς να απολαμβάνουν τον καφέ ή το τσάι τους. Νωρίς τα σαββατοκύριακα μαζί με γονείς ή παππούδες εμφανίζονται τα πιτσιρίκια, για τα οποία το μενού του Coffee Time προβλέπει ειδικές λιχουδιές (ζητήστε τα μικρά ντόνατ με γέμιση σοκολάτα και πολύχρωμη τρούφα!). Λίγο αργότερα καταφτάνουν οι πιο αγουροξυπνημένοι μαθητές και φοιτητές για το παρεΐστικο κλίμα, τα ποιοτικά προϊόντα και τις καλές τιμές.


 

Και κάτι άλλο: Οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις και όλα τα ντέρμπι προβάλλονται ανελλιπώς στο Coffee Time συνοδεία της απαραίτητης μπύρας, ούζου ή και αναψυκτικών και καφέ -χατίρια δεν χαλάνε-. Αν επιθυμείτε ματς χωρίς μουρμούρα και με την απαραίτητη φασαρία και συνδιαλλαγή απόψεων με τους υπόλοιπους φιλάθλους...σπεύσατε!


 

Μερικές συμβουλές για τους ψαγμένους: Οι τακτικοί πελάτες του Coffee Time απολαμβάνουν ειδικές τιμές! Ο καφές σε συνδυασμό με συγκεκριμένα σνακ συμφέρει από όποια πλευρά κι αν το δεις: καφές μαζί με τυρόπιτα ή μικρό ντόνατ με δύο ευρώ, καφές με μεγάλο ντόνατ με 2,60 ευρώ). Να που η Δευτέρα ήρθε ξαφνικά λίγο πιο κοντά στην Παρασκευή!

Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου