Νομ. Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής: Η θετική ανταπόκριση του κόσμου ενισχύει το χρέος μας για αγώνα


 Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής και της Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία κοινή δράση ενημέρωσης και διανομής σχετικού υλικού στα διόδια της Ελευσίνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής συνεχίζει δυναμικά και μαζικά την ενημέρωση των πολιτών για το αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και δίνει το τελικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας, καταργώντας το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, θεσμοθετώντας απλήρωτες υπερωρίες, καταργώντας κάθε έλεγχο εργοδοτικής αυθαιρεσίας, συρρικνώνοντας τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και καθιερώνοντας τις ανεξέλεγκτες απολύσεις.

Τη στιγμή που η οικονομική, κοινωνική και υγειονομική κρίση βαθαίνει, η κυβέρνηση προχωρά σε μέτρα που δεν πάρθηκαν ούτε στα σκοτεινά χρόνια του μνημονίου.

Τη στιγμή που η ανεργία βαθαίνει και οι εργαζόμενοι βιώνουν τη φτώχεια και την ανασφάλεια, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν λαμβάνει μέτρα στήριξης αλλά έρχεται εκδικητικά να απορυθμίσει πλήρως την εργασία, συρρικνώνοντας τους μισθούς και ελαστικοποιώντας προκλητικά την εργασία.

Η θετική ανταπόκριση του κόσμου στις συνεχείς δράσεις μας, ενισχύει το χρέος μας για συνέχιση του αγώνα. Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συστρατευτούμε σε έναν συλλογικό αγώνα υπεράσπισης των εργασιακών κεκτημένων και διεκδίκησης συνθηκών αξιοπρέπειας στην εργασία και τη ζωή μας.


Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου