Δωρεάν Αθλητικές και Πολιτιστικές δράσεις για παιδιά από 5 έως 12 ετών – Δηλώσεις συμμετοχής έως 22 Ιουνίου


 

O Δήμος μας ξεκινά μια δυναμική προσπάθεια με τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ», ενισχύοντας και επαναλειτουργώντας τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου μας αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, για παιδιά από 5-12 ετών,

Κύριος στόχος μας όλα τα παιδιά του Δήμου, να απασχοληθούν ΔΩΡΕΑΝ στα ΚΔΑΠ -μέσω του «εναρμονιση οικογενειακησ και επαγγελματικησ ζωησ»- σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων. Σκοπός μας η καλλιέργεια και ενδυνάμωση των γνωστικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών, η οικονομική ανακούφιση των οικογενειών τους και η δημιουργία μια νέας εκπαιδευτικής και κοινωνικής κουλτούρας.

Για αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Συμμετοχής, έως τις 22/6/2020 και να την αποστείλετε με mail στο kdapfylis@gmail.com ή να την παραδώσετε στον Διευθυντή του σχολείου σας.(ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! τα στοιχεία πρέπει να συμπληρωθούν με ακρίβεια).


Συμπληρώστε λοιπόν, την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής -αφού συμπληρώσετε τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν (προτεινόμενος αριθμός 4) και υπογράψετε τη δήλωση για τα προσωπικά δεδομένα - να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ανάλογα με την εργασιακή σας κατάσταση) και να γίνετε αρωγοί της προσπάθειας μας για άλλη μία φορά. 

Aν δεν έχετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του σχολείου, ή του Δήμου (www.fyli.gr), ή ακόμα και να μας στείλετε mail με τα στοιχεία σας (όνομα, mail και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο kdapfylis@gmail.com, προκειμένου να σας την αποστείλουμε, αλλά και να σας λύσουμε τυχόν απορίες (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981214144).


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου