“Ζωγράφισε” ! και στο στο 7ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων ο Γιάννης Κρεμύδας

Νέο σχολικό περιβάλλον δημιούργησε στο 7ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων ο Δήμος ΦυλήςΜε ιδιαίτερη φροντίδα συνεχίζονται, από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, οι εργασίες εξωραϊσμού, συντήρησης και εξοπλισμού στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής. Πρόσφατο παράδειγμα η ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του 7ου Νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων, όπου πραγματοποιήθηκαν:

  1. Εσωτερικοί ελαιοχρωματισμοί σε όλο το Νηπιαγωγείο
  2. Τοποθέτηση ενός σύγχρονου κλιματιστικού
  3. Ελαιοχρωματισμοί ξύλινων πορτών και τοποθέτηση νέων πόμολων
  4. Προμήθεια νέων κουρτινόξυλων και κουρτινών
  5. Αντικατάσταση σπασμένων πλακιδίων σε τμήμα του δαπέδου και
  6. Τοποθέτηση αυτοκόλλητων με παραστάσεις σε πόρτες και τοίχο
Το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων, τις οποίες παρακολούθησε, από κοντά, ο Πρόεδρος Γιάννης Κρεμύδας, διακρίνεται για την τεχνική αρτιότητα και την αισθητική του και βελτίωσε, άρδην, τις συνθήκες διδασκαλίας στο σχολείο. Δημιούργησε ένα ευχάριστο σχολικό περιβάλλον με στόχο να εμπνεύσει τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γιάννης Κρεμύδας, ο οποίος τόνισε ότι η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή δουλεύει μεθοδικά και με μεράκι σε κάθε σχολείο, αντιμετωπίζοντας το σύνολο των προβλημάτων που εντοπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς.

Πρόσθεσε, ακόμα, ότι οι παρεμβάσεις στο 7ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων θα ολοκληρωθούν με τη συντήρηση και των ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών χώρων.

“Συνεργαζόμαστε άψογα με τους εκπαιδευτικούς, με στόχο να προσφέρουμε στα παιδιά μας το καλύτερο. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, όπως και τους συνεργάτες μου στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, για τη βοήθειά τους. Πρωτίστως, όμως, ευχαριστώ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια όλων μας και αποδεικνύει, με το έμπρακτο ενδιαφέρον του, ότι η Παιδεία αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητα του Δήμου μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου