Ένα… βασιλικό baby Bloom! για τον νεοφώτιστο Ιωάννη Κωνσταντινίδη


Ήταν παραμονές Χριστουγέννων του 2019 όταν στις 23 Δεκεμβρίου δύο αγαπητά παιδιά της πόλης των Άνω Λιοσίων, ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης και η Σοφία Βασιλειάδου, ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο στην αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου “Μελίνα Μερκούρη” …

Κλικ εδώ: https://fylarhos.blogspot.com/2019/12/blog-post_23.html

Στο γλέντι που ακολούθησε μέσα από μια φαντασμαγορική διαδικασία αποκαλύφθηκε πως το μωρό τους, ήταν αγόρι! και… τόσο ο Χριστόφορος όσο και η Σοφία υποδέχθηκαν την είδηση με δάκρυα χαράς!

Κλικ εδώ: https://fylarhos.blogspot.com/2019/12/boy-or-girl.html

Το υπέροχο μωρό γεννήθηκε, άρχισε να μεγαλώνει και ήρθε η ώρα για τη βουτιά του στην κολυμβήθρα. Εκεί να δείτε χαρές!





Η  βάφτιση του πραγματικά πανέμορφου αγοριού τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Ιουνίου του 2021, στον καλόγουστα στολισμένο Ιερό Ναό της Παναγίας Κανάλας Άνω Λιοσίων. Ο αδελφικός φίλος του ζευγαριού και νονός του μικρού Ιωσήφ Κουσίδης, τον κράτησε με στοργή στην αγκαλιά του και μέσα από ένα άψογο μυστήριο που τέλεσε με τη δέουσα ευλάβεια ο πατέρας Συμεών Αδάκτυλος, παρουσία και άλλων ιερέων, έλαβε το όνομα Ιωάννης.

Κοντά στο νεοφώτιστο και στους ευτυχισμένους γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς και φίλοι συμμετείχαν στην τελετή με αγάπη και χαμόγελα.

Τα ωραία ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί… Η βάφτιση του Ιωάννη εορτάστηκε δεόντως με ... βασιλικό γλέντι που έγινε σ’ ένα πριγκιπικό κτήμα του Ασπροπύργου στο όνομα και πράγμα “Royal Garden”!

Στον υπέροχο κήπο η έναρξη του γλεντιού ξεκίνησε με τη ρίψη πυροτεχνημάτων και την είσοδο των πρωταγωνιστών στο χώρο, συνεχίστηκε με εξαίσιο φαγητό και ποτό και κορυφώθηκε με έθιμα και χορό, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ήταν μια υπέροχη από κάθε άποψη Βάπτιση, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

Ευχές από καρδιάς ο νεοφώτιστος Ιωάννης να είναι πάντα γερός και καλότυχος.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά live και φωτογραφικά στιγμιότυπα

 




























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου