Συνεχίζονται τα έργα οδοσήμανσης στο Δήμο Φυλής


 

Συνεχίζει την προσπάθεια στην οδική ασφάλεια ο Δήμος Φυλής. Με στόχο τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων, προχωρεί σε συνεχείς οριζόντιες και κάθετες σηματοδοτήσεις του οδικού δικτύου, το τοποθετώντας εκατοντάδες πινακίδες και κατασκευάζοντας διαβάσεις πεζών στα σημεία που αυτό θεωρείται απαραίτητο.


Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με επικεφαλής τον αρμόδιο αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Ραφτέλη, αφού σηματοδότησε προβληματικά σημεία, όπου είχε επισημανθεί κίνδυνος για την πρόκληση τροχαίων, ασχολήθηκε με κομβικά σημεία και θα συνεχίσει με τις σχολικές μονάδες και των τριών δημοτικών κοινοτήτων. Πρόσφατα τις εργασίες παρακολούθησε από κοντά ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα από το Γιώργο Ραφτέλη κι από τον υπεύθυνο της Υπηρεσίας Ηλία Κανελλόπουλο.


“Συνεχίζουμε την προσπάθεια στην οδοσήμανση, με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσία των συνδημοτών μας. Ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας κάνουν καλή δουλειά, αλλά χρειάζεται προσπάθεια από όλους, ώστε να περιορίσουμε τα τροχαία, εξαιτίας των οποίων πληρώνουμε, ως κοινωνία, βαρύ τίμημα, σε ανθρώπινες ζωές. Πρέπει, επίσης, να προστατεύουμε τις πινακίδες οδικής σήμανσης, που μας βοηθούν να αποφεύγουμε τα ατυχήματα”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου