Θερμές ευχαριστίες προς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση ΜπούραΤο Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ συμμετείχε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών, για την προσαρμογή των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Προεδρικού διατάγματος 99/2017. Προς τούτο υπέβαλε, προς έγκριση, σχετικό φάκελο στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Την προσπάθεια στήριξε με παρέμβασή του στο Υπουργείο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Αθανάσιος Μπούρας, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα του έργου και την πληρότητα του φακέλου. Ο κ. Μπούρας είναι πάντα αρωγός στα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας και ιδιαίτερα ευαίσθητος, με τους Παιδικούς Σταθμούς και την ασφάλεια των παιδιών μας. Η παρέμβασή του είχε ως αποτέλεσμα να υλοποιηθεί ο στόχος, με την υπογραφή της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ Παναγιώτης Καμαρινόπουλος εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Μπούρα για την αμέριστη βοήθεια του, τόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο και σε άλλες, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου