Παναγιώτης Καμαρινόπουλος: Καλό καλοκαίρι με την ευχή την επόμενη σχολική χρονιά, οι σταθμοί να έχουν την πόρτα τους ανοιχτή στους γονείς, για όμορφες γιορτές


 
Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

Φέτος, βιώσαμε όλοι μια διαφορετική πραγματικότητα, καθώς τα μέτρα προστασίας από τον covid-19, είχαν αναστείλει την λειτουργία των σταθμών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα παιδιά φοίτησαν για λίγες εβδομάδες, οι γονείς έμειναν έξω από το χώρο των σταθμών, δεν πραγματοποιήθηκαν γιορτές και εκδηλώσεις.

Ελπίζουμε, πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τις συνήθειες και τα σχέδια μας. Έτσι, λοιπόν για αυτή τη σχολική χρονιά, οργανώσαμε ραντεβού, όπου οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, θα επισκεφθούν τους σταθμούς προκειμένου να παραλάβουν ενθύμια που δείχνουν την σκέψη και την φροντίδα μας για εκείνα.


Από την Τρίτη 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου, οι παιδαγωγοί θα παραδώσουν στους μικρούς μας φίλους:

  • Το φάκελο εργασιών τους, με εργασίες και χειροτεχνίες των παιδιών από τη σχολική χρονιά που πέρασε.

  • Τα χειροποίητα δώρα του σταθμού, καλοκαιρινές κατασκευές με ευχές για ένα καλό καλοκαίρι.

  • Το Αναμνηστικό αποφοίτησης, που αφορά τα μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία για την επόμενη σχολική χρονιά, έχουν εγγραφεί στο νηπιαγωγείο.

  • Τις φωτογραφίες πορτραίτα των παιδιών και τα μπρελόκ, από το χώρο των σταθμών, που θα τους θυμίζουν το πρώτο τους σχολείο.

  • Το παιδαγωγικό παιχνίδι που προσφέρεται με αγάπη, από το Νομικό Πρόσωπο Παιδικών Σταθμών, για να απασχολεί ευχάριστα τα παιδιά, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με την ευχή και την ελπίδα, πως την επόμενη σχολική χρονιά, οι σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά και θα μπορούν να έχουν την πόρτα τους ανοιχτή στους γονείς, πραγματοποιώντας όμορφες γιορτές και δραστηριότητες, σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ

Παιδικών/Βρεφονηπιακών Σταθμών

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου