Τέσσερις πόλεις ένωσε ο γάμος του Μάκη Κοντοδήμα και της Ευαγγελίας Καλομοίρη

 






Αν ο ορισμός του γάμου είναι η πανηγυρική ένωση της ζωής δύο ανθρώπων, τότε ο γάμος του Μάκη Κοντοδήμα και της Ευαγγελίας Καλομοίρη ήταν ακριβώς αυτό.

Τα δύο αγαπητά παιδιά του Καματερού και των Άνω Λιοσίων έδωσαν, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουλίου 2021, όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, στον καταστόλιστο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καματερού, προκαλώντας χαρά και συγκίνηση στους γονείς, στους συγγενείς και στις δεκάδες των φίλων τους που βρέθηκαν εκεί για να μοιραστούν την ευτυχία τους.

Οι φίλοι του ζευγαριού ήταν το στοιχείο που απογείωσε την τελετή. Νέα, καλοντυμένα και ευδιάθετα παιδιά δημιούργησαν πανηγυρική ατμόσφαιρα με το χαμόγελο και το χιούμορ τους. Βρέθηκαν, όλοι τους εκεί, αγνοώντας τον πειρασμό της καλοκαιρινής απόδρασης στη θάλασσα και ένωσαν, με την παρουσία τους, τέσσερις πόλεις: Το Καματερό, τα Άνω Λιόσια το Ίλιον και τις Αχαρνές.

Στο πλευρό του Μάκη και της Ευαγγελίας οι κουμπάροι τους Γιώργος Γκουγκούδης και Πωλίνα Σταυροπούλου, στοργικοί και υποστηρικτικοί, έφεραν με επιτυχία σε πέρας το διαδικαστικό αλλά άκρως απαραίτητο σκέλος του μυστηρίου.

Αθρόα ήταν και η προσέλευση επισήμων. Παρόντες δήλωσαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνοδευόμενος από την θυγατέρα του Ευαγγελία, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου με το σύζυγό της Ιωάννη Καλύβα, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νίκος Λιόσης με τη μνηστή του Τώνια Γεώργα, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κουκουβίνος.

Το ευτυχές γεγονός εορτάστηκε, δεόντως, με δεξίωση στο Κτήμα “Αριάδνη”, έναν εξαιρετικόχώρο δεξιώσεων στη Βαρυμπόπη, όπου οι προσκεκλημένοι γλέντησαν τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να ...παρηγορήσει τον πατέρα της νύφης Νίκο Καλομοίρη. Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής ήθελε να αποτελέσει ο γάμος μουσικό γεγονός, αλλά οι περιορισμοί τον εμπόδισαν να αξιοποιήσει τους μουσικούς του. Δεν πειράζει. Άλλωστε όλα ήταν μαγικά κι ονειρεμένα. Όσο για τον μαέστρο, ευελπιστούμε ότι, σύντομα, θα έχει την ευκαιρία να επανέλθει δριμύτερος…


Για την ώρα δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χορό του Ησαΐα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 




































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου