Χολιγουντιανή ατμόσφαιρα στο γαμήλιο γλέντι του Μάκη Κοντοδήμα και της Ευαγγελίας Καλομοίρη






 Στο Κτήμα “Αριάδνη”, έναν εξαιρετικό χώρο δεξιώσεων στη Βαρυμπόπη, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουλίου 2021, το γαμήλιο γλέντι του Μάκη Κοντοδήμα και της Ευαγγελίας Καλομοίρη.

Κορυφαία στιγμή η προσέλευση του ζευγαριού, που έκανε δυναμική είσοδο με ροκ μουσική και χολιγουντιανή φωταψία. Ο Μάκης και η Ευαγγελία έκοψαν μαζί την γαμήλια τούρτα ήπιαν σαμπάνια και χόρεψαν, αγκαλιασμένοι, το δικό τους τραγούδι, λίγο πριν τα πυροτεχνήματα κάνουν τη νύχτα- μέρα.

Υπέροχες στιγμές, που μοιράστηκαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέσα στον καταπράσινο κήπο με την γαλάζια πισίνα να δεσπόζει στο κέντρο!

Το εξαιρετικό φαγητό και το κρασί και η άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του Κτήματος αποτέλεσαν τα χαρακτηριστικά ενός γλεντιού που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Ήταν το ιδανικό φινάλε για την υπέροχη τελετή του γάμου, αλλά και η ιδανική αρχή για την κοινή ζωή του Μάκη και της Ευαγγελίας, που από χθες, μαζί με την αγάπη τους έχουν και κάτι επιπλέον: Τις ευχές όλων για βίον ανθόσπαρτον!

Δείτε το μπλουζ του ζευγαριού τα πυροτεχνήματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό













































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου