Διαβάσεις πεζών σε Σχολικές Μονάδες σε Ζεφύρι - Άνω Λιόσια - Φυλή

 ...Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τα έργα οδικής ασφάλειας ο Δήμος Φυλής



Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια στην οδική ασφάλεια ο Δήμος Φυλής. Με στόχο τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων, όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε συνεχείς οριζόντιες και κάθετες σηματοδοτήσεις του οδικού δικτύου, τοποθετώντας εκατοντάδες πινακίδες και κατασκευάζοντας διαβάσεις πεζών στα σημεία που αυτό θεωρείται απαραίτητο.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με επικεφαλής τον αρμόδιο αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Ραφτέλη, αφού σηματοδότησε προβληματικά σημεία, όπου είχε επισημανθεί κίνδυνος για την πρόκληση τροχαίων, ασχολήθηκε με κομβικά σημεία και αυτές τις μέρες συνεχίζει με κατασκευή διαβάσεων πεζών στις σχολικές μονάδες και των τριών δημοτικών κοινοτήτων.

Τα συνεργεία βρέθηκαν στο Ζεφύρι στις 6 Ιουλίου. Την Τετάρτη 7 Ιουλίου συνέχισαν στο κέντρο των Άνω Λιοσίων, την Πέμπτη 8 του μήνα, θα βρίσκονται στη συνοικία της Ζωφριάς και το Σάββατο θα ολοκληρώσουν σε πρώτη φάση το έργο τους, στην Δημοτική Ενότητα Φυλής. Μετά τις διαβάσεις πεζών στις Σχολικές Μονάδες θα τοποθετηθούν υπερσύγχρονοι φωτεινοί σηματοδότες.

Τις εργασίες παρακολούθησε το πρωί της Τετάρτη 7 Ιουλίου από κοντά, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα από το Γιώργο Ραφτέλη κι από τον υπεύθυνο της Υπηρεσίας Ηλία Κανελλόπουλο.

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια στην οδοσήμανση, με στόχο την προστασία της ζωής και της περιουσία των συνδημοτών μας. Ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας κάνουν καλή δουλειά, αλλά χρειάζεται προσπάθεια από όλους, ώστε να περιορίσουμε τα τροχαία, εξαιτίας των οποίων πληρώνουμε, ως κοινωνία, βαρύ τίμημα, σε ανθρώπινες ζωές. Πρέπει, επίσης, να προστατεύουμε τις πινακίδες οδικής σήμανσης, που μας βοηθούν να αποφεύγουμε τα ατυχήματα”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής.

Ακολουθεί σχετικό video από την αυτοψία του Δημάρχου με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Γιώργο Ραφτέλη


Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κατασκευή διαβάσεων σε Ζεφύρι και Λιόσια















Άνω Λιόσια 
























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου