Στα ''ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ'' του Mega την Κυριακή 18 Ιουλίου ο Δήμος Φυλής

Στην εκπομπή «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» στο MEGA, θα προβληθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου ο Δήμος Φυλής. Η οικολογική εκπομπή που προβάλλεται αμέσως μετά το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων θα παρουσιάσει αποσπάσματα και συνεντεύξεις από την ξενάγηση των Υφυπουργών Περιβάλλοντος - Ενέργειας Γιώργου Αμυρά και Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου στα μονοπάτια της Δυτικής Πάρνηθας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου με τους Υφυπουργούς, βρέθηκε η προστασία της βιοποικιλότητας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Πάρνηθα.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, περπάτησε μαζί τους σε μονοπάτια και διαδρομές, όπου οι Γιώργος Αμυράς και Σοφία Ζαχαράκη είχαν την ευκαιρία να δουν, εν δράσει, ιππείς και ποδηλάτες βουνού. Παράλληλα ενημερώθηκαν για τα ορειβατικά πεδία από έμπειρο αναρριχητή του ΕΠΟΣ Φυλής, ο οποίος αποκάλεσε τη Φυλή “Μέκκα” της ορειβασίας στην Αττική.


Όλες αυτές οι όμορφες εικόνες θα φτάσουν στους τηλεθεατές μέσα από τα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με παρουσιάστρια την Σάρα Σιαμπλή (κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50 στο MEGA)
Λίγα λόγια για την “ταυτότητα” της εκπομπής
Μια αναλυτική παρουσίαση των σημαντικότερων θεμάτων από την Ελλάδα και τον κόσμο για το περιβάλλον και την προστασία του.

Τα «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» συνθέτουν και αποκωδικοποιούν χρήσιμες πληροφορίες για τις αποφάσεις των ισχυρών, το αποτύπωμα της εξέλιξης, τη δύναμη της φύσης, και τις επιπτώσεις των ακραίων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Φιλοξενούν απόψεις ειδικών για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, τη διαχείριση αποβλήτων, τη μείωση της ρύπανσης και την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων, ενώ προβάλλονται και οι συλλογικές περιβαλλοντικές δράσεις.

Στην εκπομπή υπάρχει και η ενότητα ECO συμβουλή, όπου δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε απλές συνήθειες στην καθημερινότητά μας και να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εκπομπή «ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα μπορούν να στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες με οικολογικές δράσεις, καθώς και τα ερωτήματα που τους απασχολούν.

«ECO ΓΕΓΟΝΟΤΑ»

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:50 (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ)

Παρουσίαση : Σάρα Σιαμπλή


Αρχισυνταξία : Γιάννης Αργυρός

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου