Μεγάλη συμμετοχή στη δωρεάν εξέταση test pap που συνδιοργάνωσαν η Κοινωνική Υπηρεσία και η Αντικαρκινική Αχαρνών – Φυλής


Μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή είχε η πρωτοβουλία για την διενέργεια δωρεάν test pap που διοργάνωσαν από κοινού η Κοινωνική Υπηρεσία και η Αντικαρκινική Αχαρνών Φυλής.

Οι εξετάσεις έγιναν το πρωί της Πέμπτης 1η Ιουλίου με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και κατόπιν ραντεβού στο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος βρέθηκε στο χώρο προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού αλλά και τις δικές του προς την Αντικαρκινική αλλά και τα μέλη που συμμετείχαν στην άρτια διαδικασία. “Είμαστε πάντα ανοιχτοί και έτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πρωτοβουλίες δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σαν τις σημερινές που στην κυριολεξία σώζουν ζωές” τόνισε σχετικά.

Την Αντικαρκινική Αχαρνών Φυλής εκπροσώπησε το δραστήριο μέλος της Ελένη Καμπόλη. Τα δείγματα έλαβε προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες της, η συντοπίτισσα μας μαία Ελένη Μεθενίτη – Μπρέμπου, ενώ το πολύτιμο έργο της συνέδραμαν η Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Φαρμακείου και συντονίστρια δράσης Χαρά Νιτσάκη και η Προϊστάμενη του ΚΑΠΗ Ειρήνη Αλυματήρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γιώργος Αντωνόπουλος και Ελένη Καμπόλη συμφώνησαν, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδιοργανώσουν σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, για θέματα υγείας και πρόληψης, υπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με την Αντικαρκινική Αχαρνών – Φυλής.


ΦΩΤΟ Αρχείου Δήμαρχος - Αντωνόπουλος - Αντικαρκινική Αχαρνών - Φυλής 

     0 comments:

Δημοσίευση σχολίου