Βοηθάει και το 1ο Νηπιαγωγείο Ζεφυρίου ο Γιώργος Κούρκουλος

 



O Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος κάνει μεθοδική και σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Αποτέλεσμα της δουλειάς είναι να έχει εξασφαλίσει άριστες συνθήκες φιλοξενίας και εκπαίδευσης των παιδιών, αλλά και να μην υπάρχει παιδί που να μην έχει γίνει δεκτό στους Παιδικούς Σταθμούς.
Τα μυστικά της επιτυχίας είναι δύο: Πρώτον η άριστη συνεργασία του με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και με τους εργαζομένους. Δεύτερον, η αυτοδιοικητική του εμπειρία αφού είναι ο αρχαιότερος, εν ενεργεία, Δημοτικός Σύμβουλος του Ζεφυρίου, έχοντας αρχίσει την αυτοδιοικητική του πορεία ως συνεργάτης του αείμνηστου Κώστα Λιάρου.
Φέτος, η προσπάθεια που κατέβαλε ο Γιώργος Κούρκουλος είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού κλήθηκε να λύσει το πρόβλημα των υπεράριθμων παιδιών του 1ου Νηπιαγωγείου Ζεφυρίου. Για να μην μετακινηθούν από τη γειτονιά τους, διαμόρφωσε επιπλέον αίθουσα στον 1ο Παιδικό Σταθμό και είναι έτοιμος να τα φιλοξενήσει.
“Μίλησα με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και έκανα αυτό που έπρεπε. Τα παιδιά των συνδημοτών μας είναι δικά μας παιδιά και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτά”, δήλωσε ο Γιώργος Κούρκουλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου