Έφυγε σε ηλικία 81 ετών ο Ευάγγελος Σοκόλης

 


Bαθειά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η απώλεια του συντοπίτη μας Ευάγγελου Σοκόλη, ο οποίος εγκατέλειψε τα εγκόσμια την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021, μετά από ολιγόμηνη ασθένεια.
Ήταν γνωστός ως εξαιρετικός επαγγελματίας, που έχει αφήσει εποχή με την τέχνη του. Ακόμα και σήμερα, πολλά χρόνια από τότε που συνταξιοδοτήθηκε, οι συντοπίτες μας δείχνουν τις οικοδομές στις οποίες εργάστηκε, ως υποδείγματα στα επιχρίσματα (σοβάδες). Παράλληλα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για τον έντιμο και εξωστρεφή χαρακτήρα του και κυρίως για το χιούμορ του.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων και έδωσε τις μάχες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, με αγωνιστικότητα και πάθος. Ενδεικτική της αγάπης του για τα κοινά και για τον τόπο μας είναι ότι μέχρι πρόσφατα επισκεπτόταν το Δήμο, όπου πρότεινε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που εντόπιζε στον περίπατό του ή στις συζητήσεις του στο καφενείο.
Τα παιδιά του, οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν την Παρασκευή 13 Αυγούστου και ώρα 11:00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη Γολά Φιλιατών του νομού Θεσπρωτίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου