Θρίαμβος των ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ Άνω Λιοσίων στο Μενίδι

 Ενθουσιώδες το χειροκρότημα για την παράσταση “Εχθροί εξ Αίματος” του Αρκά






Ενθουσίασαν το θεατρόφιλο κοινό του Μενιδίου αλλά και τον κόσμο που έσπευσε από άλλες γειτονιές της Αθήνας στις “Νύχτες Πολιτισμού” του Δήμου Αχαρνών, προκειμένου το βράδυ της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου, να απολαύσει την παράσταση “Εχθροί εξ αίματος” του Αρκά από την Θεατρική Ομάδα Υπερφωτισμένοι Άνω Λιοσίων σε σκηνοθεσία – διδασκαλία Γιάννη Γαλανόπουλου.

Το χειροκρότημα του κόσμου υπήρξε θερμό και παρατεταμένο δικαιώνοντας απόλυτα τους συντελεστές της παράστασης αλλά και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ) , που ενέταξε και φέτος στο πολιτιστικό της Πρόγραμμα του ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Άνω Λιοσίων.

Τον Δήμο Φυλής που στήριξε την παράσταση εκπροσώπησε, ο πιστός φίλος της Θεατρικής Ομάδας Άνω Λιοσίων και αναπληρωτής Δημάρχου Τόλης Βαδεβούλης.


Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του σκηνοθέτη και δημιουργού της θεατρικής Ομάδας, Γιάννη Γαλανόπουλου.


“Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στις Αχαρνές! Οι Εχθροί εξ αίματος του Αρκά καταλάβαμε ότι σας άρεσαν επειδή το χειροκρότημα που πήραν οι ηθοποιοί μας ήταν πολύ θερμό! Συγχαρητήρια σε όλους: τον Σπύρο Μαύρη, την Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου και την Ελευθερία Τριανταφύλλου που ίδρωσαν τη φανέλα επί σκηνής! Στον βοηθό σκηνοθέτη Μιχάλη Οικονομάκο και τη χορογράφο Μαρία Μπούκουρη.

Φυσικά ευχαριστούμε τον μοναδικό και αξιαγάπητο Γιάννη Ζουγανέλη για τη φωνή του στο έργο!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αχαρνών για τη φιλοξενία στο Φεστιβάλ του για 2η χρονιά! Επίσης, τον Δήμο Φυλής που μας στηρίζει εδώ και 3 χρόνια για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη!

Τον Αργύρη Αργυρόπουλο, που εκτός από Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής είναι πλέον βοηθός μας και στη μεταφορά των σκηνικών και αυτό λέει πολλά!

Την Εύη Τριανταφύλλου που είναι πάντα δίπλα μας με τη φωτογραφική της μηχανή για να θυμόμαστε τις ωραίες μας στιγμές στο θέατρο!

Οι Υπερφωτισμένοι ετοιμάζονται τώρα για τη συμμετοχή στους 4ους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων του ΘΕΣΜα στην Σπερχειάδα, όπου θα διαγωνιστούν οι ΕΧΘΡΟΙ μας, στις 29/09.

Αυτός είναι και ο λόγος που η παράστασή μας στο Πάρκο Τρίτση αναβάλλεται και θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία.

Ευχαριστούμε πολύ,

Γιάννης Γαλανόπουλος

Σκηνοθέτης

Δείτε videos από την
που κάλυψε άρτια την παράσταση με ήχο και φως καθώς και φωτογραφικό υλικό από τον φωτογραφικό φακό της Εύης Τριανταφύλλου 

 






























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου