Πανευτυχής στο γάμο των παιδιών του Δημήτρη και Μαρινέλας ο Γιάννης Θειακούλης

 ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ Ο ΤΡΙΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ





O Γιάννης Θειακούλης έγινε, από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στα Άνω Λιόσια, ο δικός μας άνθρωπος. Πραγματικό μέλος της οικογένειάς μας. Και σαν συγγενείς, πλέον, συνδεθήκαμε και με τα παιδιά του. Ιδίως το Δημήτρη, τον οποίο βλέπουμε καθημερινά μαζί του, στο μαγαζί και στις οικογενειακές δραστηριότητες.
Γι αυτό και γάμος του Δημήτρη αποτέλεσε γεγονός. Όχι αυτό που κάποιοι αποκαλούν κοσμικό, γιατί οι Θειακούληδες είναι γνήσιοι και λαϊκοί άνθρωποι. Αλλά σίγουρα μεγάλου ενδιαφέροντος, λόγω της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφει γι’ αυτούς ο κόσμος.
Αλλά ενώ ο Δημήτρης και η γυναίκα του Μαρινέλα Πικούλη ήταν, εκ των πραγμάτων, οι πρωταγωνιστές του μυστηρίου, σαν από θαύμα της ζωής, άλλος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, το βράδυ του Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021,στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων: Ένας κοστουμαρισμένος, τρίχρονος πιτσιρίκος με πολύ ύφος, που καθόταν στο πλευρό του Γιάννη. Πραγματικός κούκλος, ιδιαίτερα κοινωνικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση αντιλήφθηκε ότι ήταν το πρόσωπο της βραδιάς και το απόλαυσε μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Ήταν ο Γιάννης junior, γιος των νεονύμφων και εγγονός του Γιάννη, εξ ου και η οικειότητα που είχε μαζί του.
Στην λαμπερή βραδιά συνέπραξαν οι κουμπάροι Σωτήρης και Σωζία Τρίμη, που εκτέλεσαν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους και μαζί με τον εφημέριο του Ιερού Ναού ένωσαν τους νεονύμφους “εις γάμου κοινωνίαν”.
Θερμοί συμπαραστάτες οι προσκεκλημένοι συνόδευσαν το ζευγάρι σε γνωστό χώρο δεξιώσεων, όπου, υπό τη λάμψη των πυροτεχνημάτων εόρτασαν, από κοινού, το ευτυχές γεγονός.
Κι επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τα προγνωστικά λένε ότι, σύντομα, η οικογένεια θα βρεθεί, πάλι, στα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή τη φορά για χάρη της θυγατέρας του Γιάννη, που αφού αποκατέστησε τον αδελφό της, πήρε, ως είθισται κι αυτή σειρά...







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου