“Ελπίδα” στήριξης κι αλληλεγγύης η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής τις ημέρες της κακοκαιρίας


Σε επιφυλακή τέθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας, επιτελώντας πολύτιμο έργο υπό αντίξοες συνθήκες.

Στον απολογισμό συμπεριλαμβάνονται:
  • 8 διακομιδές νεφροπαθών
  • Περίθαλψη αστέγων με : Διανομή ζεστού φαγητού, ροφημάτων και σε όσους δεν επιθυμούσαν να μεταφερθούν σε κλειστές δομές, προσφέρθηκαν υπνόσακοι, κουβέρτες και ρούχα
  • Περίθαλψη ατόμων με ανάγκες σε φαγητό, φάρμακα και θέρμανση (σόμπες ηλεκτρικές και υγραερίου)
  • Συσσίτιο με διανομή κατ' οίκον σε αναξιοπαθούντες συνδημότες και ΑμΕΑ.
Στη συνολική προσπάθεια με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο συμμετείχαν οι: Κοινωνική Υπηρεσία, Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Συσσίτιο, Κέντρο Κοινότητας.

“Οι κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για τις μέρες της θεομηνίας ήταν σαφείς. Αυτές και ακολουθήσαμε πράττοντας το καθήκον μας” δήλωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος συμμετείχε στην όλη προσπάθεια ψυχή τε και σώματι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοινωνική Υπηρεσία θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε επιφυλακή όσο θα διαρκέσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι δυσκολίες μετακίνησης.

Σε περίπτωση ανάγκης, οι συνδημότες μπορούν να επικοινωνούν σε 24ωρη βάση στα τηλ. του Δήμου Φυλής 2132042700 και 2132042701

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου