Συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γυναικών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου στη μεγάλη συγκέντρωση των Εργατικών Σωματείων το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου - Δρομολόγηση πούλμαν για τη μεταφορά του κόσμου


                   


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Σύλλογοι Γυναικών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, σας καλούμε όλους και όλες να συμμετέχετε στην μεγάλη συγκέντωση που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία της Αττικής, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Σύνταγμα, ενώνοντας τις φωνές μας, απαιτώντας μέτρα προστασίας της υγείας, της ζωής μας, των εργασιακών δικαιωμάτων μας!

Η συμπλήρωση δύο χρόνων από την αρχή της πανδημίας βρίσκει εμάς τις γυναίκες του μόχθου να βιώνουμε την ανασφάλεια για το παρόν το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Δεκάδες νεκροί καθημερινά λόγω της ανεπάρκειας της κυβέρνησης απέναντι στον Covid-19! Δεκάδες διασωληνομένοι εκτός ΜΕΘ καθημερινά! Τα δημόσια νοσοκομεία να καταρρέουν, χωρίς επαρκή μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό! Φτάνει πια!

Σήμερα, τον 21ο αιώνα, με το επίπεδο ανάπτυξης της επιστήμης και της τεχνολογίας, υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε ένα αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που θα καλύπτει τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας !

Δε δεχόμαστε να έχουμε ωράρια και ζωή λάστιχο, με απλήρωτες υπερωρίες, χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, χωρίς μέτρα προστασίας της μητρότητας από το κράτος, να “τιμωρούμαστε” με περικοπή μισθού 50% όσοι γονείς δικαιούμαστε    άδεια ειδικού σκοπού. Με την ακρίβεια να μας τσακίζει συνεχώς!

Δεν παίρνει άλλη αναβολή! Όλοι και όλες στην συγκέντωση - διαδήλωση για την ζωή μας! Βγαίνουμε μπροστά για την προστάσια του εισοδήματος, της δουλειάς και της υγείας του λαού!

Πούλμαν για τη συγκέντρωση θα αναχωρήσει στις 10:00 π.μ. Από τα Άνω Λιόσια (Τριγωνική πλατεία) και στη συνέχεια θα περάσει από το Ζεφύρι (Αίθριο Αττικής Οδού).



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου