Πάει σε Εκλογές ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 9.00π.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του συλλόγου μας.

Η εκλογική́ διαδικασία θα διαρκέσει από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του Συλλόγου Ηπειρωτών (Ιονίου Πελάγους και Ηπείρου)

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, είναι η καταγωγή από Ήπειρο του ψηφίσαντα ή του/της συζύγου αυτού, καθώς επίσης να είναι κάτοικος ή να εργάζεται στις δημοτικές ενότητες Άνω Λιοσίων και Φυλής, του δήμου Φυλής!

Εγγραφές νεών μελών θα μπορούν να γίνουν την ημέρα των εκλογών!

Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. θέλουν να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Ηπειρώτες της περιοχής, στα μέλη και τους χορευτές του Συλλόγου, για τη συμμετοχή τους στις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα για τη στήριξη σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας!

Η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι με την πανδημία και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία και την πολιτιστική δράση του συλλόγου μας!

Αυτή την Κυριακή 27/02/2022

ΨΗΦΙΖΩ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥ!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου