Τρία νέα έργα απέφερε η συνάντηση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα


Εποικοδομητική συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα, παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα, είχε το πρωί της Τρίτης 1ης Μαρτίου 2022, στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Αθλητικού–Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε για την υπερτοπικής σημασίας λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άνω Λιοσίων, προς όφελος εκατοντάδων αθλουμένων (μεταξύ των οποίων και ΑμΕΑ) κι έδωσε την διαβεβαίωση για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Φυλής, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Στέλιος Πέτσας, εντός του Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας έργο “Καινοτόμες Δράσεις Γρήγορης Ειδοποίησης για Πυρκαγιά στη Πάρνηθα” κι εντός του Απριλίου για το έργο “Παρεμβάσεις Αστικής Ανάπλασης στο Δήμο Φυλής (β’ φάση)”. Τα δύο αυτά έργα, εντάσσονται στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα για την άμεση ανταπόκρισή του στις προτάσεις του Δήμου Φυλής καθώς και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα, για τη διαχρονική υποστήριξή του. “Ο Θανάσης Μπούρας βρίσκεται, αδιάλειπτα στο πλευρό των συνδημοτών μας και όλων των πολιτών της Δυτικής Αττικής και αγωνίζεται, καθημερινά, για τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής τους”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου