Συγκινητικές - θερμές ευχαριστίες σε Ελένη Λιάκου και Γιώργο Αντωνόπουλο για μεταφορά νεφροπαθή εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης


Την ανάγκη να απευθύνουν δημόσιες ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου και τον αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο καθώς και σε άλλους συνδημότες, που συνέδραμαν στην μεταφορά νεφροπαθή, υπό δύσκολες συνθήκες τις μέρες του χιονιά,  ένιωσαν συνδημότες που απέστειλαν ενυπόγραφο ευχαριστήριο μήνυμα. 



     Ακολουθεί αυτούσιο το ευχαριστήριο κείμενο:


Από βάθους καρδίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αντιδήμαρχο κυρία Λιάκου που με τη συνεργασία της με τον αντιδήμαρχο κύριο Αντωνόπουλο που ο ίδιος με πνεύμα αυτοθυσίας, μεγάλου περισσεύματος καρδίας και ανθρωπιάς, με ατομικό κίνδυνο έσπευσε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης να μεταφέρει στην οικία του από το Μενίδι (Νεφροϊατρική) στην Φυλή τον ηλικιωμένο πατέρα μας 85 ετών. Καθότι έχει χρόνιο πρόβλημα νεφρών, μετά από αιμοκάθαρση διαρκείας 4 ωρών, ταλαιπωρημένο, κατάκοιτο, νηστικό, φτάνοντας στο σπίτι του πατέρα μας χρειάστηκε βοήθεια μεταφοράς του από τον πολύ χιονισμένο δρόμο στο σπίτι του που είναι αρκετά σκαλιά.

Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλαν επίσης προς τιμή τους οι Κώστας Μπρέμπος, Λευτέρης Καρατζάς, Σταμάτης Βερούτης, Λάμπρος Ρόδης.


Τα λόγια μας είναι φτωχά για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας και την εκτίμησή μας για σας. Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειες σας πλούσια και να σας προστατεύει. Τελικά μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε βλέπουμε πως η ανθρωπιά δεν έχει σβήσει

Με βαθύτατη εκτίμηση η οικογένεια Ευθυμίου Γρηγορίου, η σύζυγος (87 ετών), οι κόρες και ο γαμπρός της οικογένειας Μιχάλης Μακρογιάννης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου