Ο Δήμος Φυλής φυτεύει Ελιές απ' άκρη σ' άκρη - Καινοτόμο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα ανάπτυξης

 Στην υλοποίηση ενός νέου καινοτόμου Περιβαλλοντικού Προγράμματος προχωρά ο Δήμος Φυλής με την δημιουργία Ελαιώνων σε εκτάσεις συνδημοτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Φυλής διαθέτει δωρεάν τετράχρονα ελαιόδεντρα, τα οποία αναλαμβάνει να φυτέψει αλλά και να φροντίζει (άρδευση, λίπανση, κλάδεμα κ.τ.λ.) για έναν ολόκληρο χρόνο.

Για πληροφορίες – αιτήσεις οι συμπολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καλούν την υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Γιάννα Τσίγκου στο τηλ. 6988070227 ή στο email giannatsigou@gmail.com .

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αναφερόμενος στο πρόγραμμα επισημαίνει ότι “Η Ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο που συνδέεται με τον τόπο μας, από τα χρόνια της αρχαιότητας. Η φύτευσή της υπηρετεί τη δημιουργία ενός πράσινου Δήμου, με προφανή οικονομικά οφέλη για τους συνδημότες μας που θα θελήσουν να δημιουργήσουν τους δικούς τους ελαιώνες αλλά και να συμβάλουν στην βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που αποτελεί στρατηγικό στόχο του Δήμου Φυλής”.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου