Συνάντηση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τον Βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη


 

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη, είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της ανταλλαγής απόψεων με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου αλλά και κοινωνικοοικονομικών φορέων.

Ο Χρήστος Παππούς υποδέχθηκε τον κ. Μυλωνάκη στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων και αφού τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του στο Δήμο τον ενημέρωσε για τις προτεραιότητες και τα σημαντικά έργα που υλοποιούνται αλλά και αυτά που έχουν δρομολογηθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Μυλωνάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κύμα ανατιμήσεων που μαστίζουν την Ελληνική κοινωνία και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πολύπλευρες παρεμβάσεις στήριξης που υλοποιεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

“Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία που θα είναι προς όφελος των πολιτών. Κάθε ενέργεια που έχει στόχο την επίλυση των καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας είναι καλοδεχούμενη¨ υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς.

“Ο Δήμος Φυλής είναι ο μοναδικός Δήμος που δεν ανήκει στην εκλογική μου Περιφέρεια και τον επισκέπτομαι και αυτό γιατί η πόλη σας παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τις καινοτομίες και τα σημαντικά project που υλοποιεί” υπογράμμισε ο Βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής Αντώνης Μυλωνάκης.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου