Ευχαριστίες από “το Εργαστήρι” στο Χρήστο Παππού και στο Γιώργο Ραφτέλη για την οδοσήμανση στις εγκαταστάσεις του



Συνεχής και καθημερινή είναι η προσπάθεια του Δήμου Φυλής για τη συντήρηση και την επέκταση των υποδομών του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην οδοσήμανση, με στόχο την οδική ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της αρτιμέλειας πεζών και εποχουμένων.

Η προσπάθεια αυτή, την οποία εποπτεύουν καθημερινά, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο αρμόδιος Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης, αναγνωρίζεται από τους συνδημότες μας, αλλά και από τους φορείς του τόπου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία “το Εργαστήρι”, που χάρη στη διαχρονική συμπαράσταση του Δήμου, διατηρεί Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και τέσσερις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με αναπηρία.

Με επιστολή του προς το Δήμο, “το Εργαστήρι” ευχαριστεί, δημόσια, το Γιώργο Ραφτέλη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα οδοσήμανσης της περιοχής γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

¨Ως γονείς ατόμων με νοητική αναπηρία, σας διαβεβαιώνουμε ότι η ειλικρινής διάθεσή σας να προσφέρετε στο έργο του Συλλόγου μας δίνει κουράγιο και δύναμη και ενισχύει την πίστη μας ότι δεν είμαστε μόνοι στο μεγάλο αυτό αγώνα, προς όφελος των παιδιών μας”,τονίζεται στην επιστολή, η οποία συγκίνησε το Γιώργο Ραφτέλη.

“Με τη βοήθεια του Χρήστου Παππού θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνδημοτών μας και ιδίως στα άτομα με αναπηρία. Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο και τους συνεργάτες μου και παρακαλώ τους συνδημότες μας να διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού, τον κοινωνικό εξοπλισμό που πληρώνουμε, όλοι μαζί, από το υστέρημά μας και που προστατεύει τη ζωή μας”, δήλωσε σχετικά ο Αναπλ. Δήμαρχος.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την οδοσήμανση στο "ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου