Ραντεβού με την Ιστορία για τον Εθνικό Πανοράματος ο τελικός Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό

 



Στη μεγαλύτερη πρόκληση της Ιστορίας του, ο Εθνικός Πανοράματος αντιμετωπίζει, στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) τον Πανελευσινιακό.
Ο μεγάλος αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μαγούλας, όπου ο Εθνικός θα κατέβει ελπίζοντας ότι θα στεφθεί Κυπελλούχος ΕΠΣΔΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Αν τα καταφέρει, θα φέρει, για πρώτη φορά, το Κύπελλο στη Φυλή, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει άλλη ομάδα του Δήμου. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο Πανελευσινιακός δεν είναι, απλά, μια καλή ομάδα. Αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, δηλαδή στην Γ’ Εθνική και διεκδίκησε, μέχρι τέλους, την άνοδο στην Β’ Εθνική, χάνοντας, στο νήμα, το εισιτήριο από την Προοδευτική.
Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Αδάκτυλος γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως είναι εκ φύσεως μαχητής και πιστεύει στη νίκη. Στόχος είναι να μπουν οι παίκτες του με αυτοπεποίθηση στον αγώνα και να κοιτάξουν στα μάτια την ομάδα της Ελευσίνας.
Στο πλευρό του Εθνικού θα βρεθούν εκατοντάδες φίλαθλοι από τη Φυλή, στο πλαίσιο μιας μεγάλης γιορτής που θα καταξιώσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα ενισχύσει τη φιλία με την Ελευσίνα, που ετοιμάζεται να φορέσει, το 2023, το στέμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.
Στις εξέδρες του γηπέδου της Μαγούλας θα βρεθεί και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με το φίλο του Δήμαρχο Ελευσίνας Ανάργυρο Οικονόμου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου