Στη βράβευση των ποδοσφαιριστών του Σκορπιού Φυλής και του Εθνικού Πανοράματος προχώρησε ο Γιώργος Μαυροειδής Σε συμβολική βράβευση ποδοσφαιριστών, διαιτητών και παραγόντων των δυο τοπικών ομάδων που έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, προχώρησε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής.

Λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού στο γήπεδο του Πανοράματος ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου βράβευσε τους ποδοσφαιριστές του Σκορπιού Φυλής και του Εθνικού Πανοράματος σε μια συμβολική κίνηση επιβράβευσής τους για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν προκειμένου να φτάσουν μια ανάσα από το κύπελλο της ΕΠΣΔΑ.

Ο Γιώργος Μαυροειδής αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητές και διοίκηση ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες. «Θέλω να σας συγχαρώ θερμά για τις προσπάθειες που κάνατε και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος θα παρακολουθήσω τον αγώνα σας και θα είμαι δίπλα σας και στην επόμενη μεγάλη μάχη που θα δώσετε για το κύπελλο» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (από ιδρύσεώς της το 2003) που oμάδα από τα Άνω Λιόσια φτάνει τον τελικό.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων περιείχε συγκλονιστικές φάσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των δεκάδων θεατών του αγώνα και τελικά του Σκορπιού Φυλής επικράτησε ο Εθνικός Πανοράματος με 2-0 στην παράταση του αγώνα.

Την ερχόμενη Τετάρτη μετά το Πάσχα ο Εθνικός Πανοράματος θα διεκδικήσει το κύπελλο κόντρα στον Πανελευσινιακό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου