Ο π. Τίτος Χρήστου πήγε Πλατεία...

Της Εύης Τριανταφύλλου 

Ο αέρας ανανέωσης που έχει χαρίσει στην Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Τίτος Χρήστου, είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού.

Έχοντας την ολόπλευρη στήριξη όλων των Ιερέων του Ναού αλλά και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου,  ο πατέρας Τίτος οργάνωσε και φέτος με αρτιότητα τις λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων των Άνω Λιοσίων.

Επίσης το βράδυ της Κυριακής 22 Μαΐου 2022, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμου Φυλής κατέβηκε στην Πλατεία Ηρώων με τους π. Άγγελο Κανέλλο, Προϊστάμενο των Ιερών Ναών Παναγίας Γρηγορούσης και Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου καθώς και τον Αρχιμανδρίτη π. Μηνά Αλεξιάδη του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου και απόλαυσαν την όμορφη Πολιτιστική βραδιά, μαζί με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Μαζί τους αναμφίβολα, το χάρηκε και ο κόσμος. Και αυτό,  γιατί οι Ιερείς πρέπει να είναι κοντά στο ποίμνιό τους στα εύκολα, στα δύσκολα, στη λύπη αλλά και στη χαρά, όπως ακριβώς συμβαίνει με την οικογένεια, τους φίλους, τους δικούς μας ανθρώπους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτό από τον φετινό εορτασμό 






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου