Με γαμοπίλαφο ζεστή φιλοξενία και γλέντι! υποδέχθηκε την Πρωτομαγιά ο Σύλλογος Κρητών Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου η “Μεγαλόνησος”

Στην φιλόξενη στέγη του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου η “Μεγαλόνησος” γιόρτασε την Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Με τους ανθρώπους του Συλλόγου να ετοιμάζουν με μεράκι στα καζάνια το γαμοπίλαφο έτσι όπως μόνο εκείνοι ξέρουν και μπορούν και παράλληλα οι ψησταριές να έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά, μετά από δύο χρόνια καραντίνας οι Κρήτες του Δήμου Φυλής, αντάμωσαν και υποδέχθηκαν την πρωτομαγιά σε μια όμορφη εκδήλωση.

Κοντά τους ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Κρητικός στην καταγωγή Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, που ευχήθηκε από καρδιάς: Καλό μήνα με υγεία και να αρχίζουν ξανά οι χοροί και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλους τους συλλόγους της πόλης που προσφέρουν πολύτιμο έργο.

Δείτε εδώ τι είπε:

https://youtu.be/FWyT0hGZd24

Η γιορτή κύλησε με γλυκόπιοτη ρακή, υπέροχο σπιτικό φαγητό και εξαίσια μουσικά ακούσματα από την παραδοσιακή ορχήστρα των Γιάννη Κακλή και Φωκά Μουρτζάκη.

https://youtu.be/AFBmAv74SKA

Η φιλόξενη Πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνα Στεφανουδάκη καλωσορίζοντας τον κόσμο άδραξε την ευκαιρία να παρουσιάσει και τα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου που είναι οι:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνα Στεφανουδάκη

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Λαπιδάκης

Γεν. Γραμματέας Νικόλας Δημητρόπουλος

Ταμίας Αλεξία Κιόρτεβε

Υπεύθυνη Χορευτικού Άννα Μηλιωτάκη

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Χρήστος Χριστουλάκης

Έφορος Γεωρ. Μανώλης Μαθιουδάκης.

Ιδού τι είπε η Ντίνα Στεφανουδάκη

https://youtu.be/aO5v7sKdD6k

Τα μέλη του Δ.Σ ήταν εξάλλου εκείνα που άνοιξαν πρώτα τους χορούς που κράτησαν καλά ως αργά το βράδυ και μαζί με όλα τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου πρόσφεραν στον κόσμο μια άψογη Κρητική φιλοξενία, που απόλαυσαν επίσης μέλη κι εκπρόσωποι και από άλλους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Και του χρόνου με υγεία!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου