Έτοιμος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Δήμος Φυλής

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής ενημερώνει ότι βρίσκεται σε ετοιμότητα για την άρτια διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα τέσσερα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Φυλής ( 1ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, ΓΕΛ Ζεφυρίου, 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων).


Με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και σε συνέχεια έγκαιρης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2022 μεταξύ του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια και των Διευθυντών των παραπάνω εξεταστικών κέντρων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αντιμετώπιση των επιμέρους ζητημάτων που αφορούν τη ομαλή διεξαγωγή τους.

Αντιμετωπίστηκαν ζητήματα που αφορούν τη διάθεση προσωπικού φύλαξης, τεχνικής υποστήριξης, καθαριότητας, προμήθειας του αναγκαίου εξοπλισμού και υλικών κτλ., καθώς και στην λήψη και εφαρμογή των μέτρων προστασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών από την πανδημία του κορωνοϊού σύμφωνα με τις δοθείσες οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας.

Υπάρχει πρόληψη αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων, καθώς κι άμεση συνεργασία με τα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα, την Δημοτική Αστυνομία και τον τοπικό Υγειονομικό Σταθμό για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής, εφόσον χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, οι Λυκειάρχες και οι λοιποί εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι του Δήμου εύχονται στους υποψηφίους Καλή Επιτυχία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου