Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιά (ΣΒΑΠ) με θέμα «Ουκρανία η επόμενη μέρα για το επιχειρείν», που πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, έδωσε το παρών ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022.

Ο Δήμαρχος Φυλής παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και αντάλλαξε απόψεις με ομιλητές και συμμετέχοντες.

Πριν λίγες μέρες εξάλλου, τον είχε επισκεφθεί στο Γραφείο του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς (ΣΒΑΠ) κ. Δημήτρης Μαθιός, με αντικείμενο της συνάντησης, τη διερεύνηση προοπτικών ανάπτυξης και τη στήριξη των Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Ζώνης του Δήμου Φυλής.

Οι εργασίες της χθεσινής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε με το συντονισμό του Προέδρου του ΣΒΑΠ, Δημήτρη Μαθιού, έγιναν παρουσία του Πρέσβη της Ουκρανίας Σεργκέι Σουτένκο, του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κ. Κατσαφάδου, της Ευρωβουλευτή Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, των Βουλευτών Δ. Μαρκόπουλου, Γ. Μελλά, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλου, του Πρόεδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) Β. Κορκίδη, του Πρόεδρου του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Νέα Μητροπολιτική Αττική ΑΕ» και Αντιπρόεδρου του ΣΒΑΠ Νίκου Παπαγεωργίου, δημάρχων, αντιδημάρχων και εκπροσώπων φορέων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου