«Καβουράκια και τζιτζίκια» και άφθονο παιχνίδι στην καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου

– Χρήστος Παππούς: «Σύντομα παραδίδεται ο νέος πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός»
Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια, χρώματα και τραγούδια «πλημμύρησε» το Πάρκο «Κώστας Λιάρος» το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής γιορτής των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου.

Για άλλη μια φορά και μετά από δύο χρόνια απουσίας, τα παιδιά και οι παιδαγωγοί των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, παρουσίασαν ένα μοναδικό θέαμα, το οποίο απόλαυσαν οι γονείς που καταχειροκρότησαν τους μικρούς πρωταγωνιστές της βραδιάς.

«Ξεκινάμε πάλι μετά από δύο ολόκληρα χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας, τις εκδηλώσεις που έχουμε θεσμοθετήσει» τόνισε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, προσθέτοντας ότι είναι εκδηλώσεις που προσφέρουν χαρά στα παιδιά αλλά και τους γονείς. «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και προσπαθούμε ως Δήμος να προσφέρουμε το καλύτερο γι αυτά» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι οι δομές των Παιδικών Σταθμών είναι άρτια οργανωμένες και στελεχωμένες. Ο Γιώργος Κούρκουλος ευχαρίστησε τις παιδαγωγούς και όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών για το έργο που επιτελούν καθημερινά αλλά και την εξαιρετική γιορτή που έφεραν σε πέρας, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών για τη στήριξή του.

Τη χαρά του που το Πάρκο γέμισε και πάλι με χαρούμενες παιδικές φωνές εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται ένα ακόμη έργο που αφορά στα παιδιά. «Ένα έργο που είχαμε οραματιστεί, που είχαμε ονειρευτεί, ένα στολίδι για την πόλη μας, ένα στολίδι για το Δήμο μας, ο νέος πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός Ζεφυρίου, βρίσκεται στην τελική ευθεία για την παράδοσή του» τόνισε, καταχειροκροτούμενος, ο Χρήστος Παππούς και προανήγγειλε ότι τα έργα του Δήμου θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι.

Τα θερμά του συγχαρητήρια για το έργο του Δήμου εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας. «Χαίρομαι να βλέπω τον Δήμο να πρωτοπορεί και να πρωτοτυπεί και σας συγχαίρω. Δήμαρχε σε στηρίζουμε, σε υποστηρίζουμε και σε συγχαίρουμε γιατί η Διοίκησή σου παράγει το καλύτερο έργο», υπογράμμισε ο Θανάσης Μπούρας, ενώ συνεχάρη και τον Γιώργο Κούρκουλο για το έργο του στους Παιδικούς Σταθμούς. Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός του Βουλευτή Ευάγγελου Λιάκου.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους σε γωνιές παιχνιδιού ειδικά διαμορφωμένες για τα βρέφη και τα νήπια, και να κατασκευάσουν καδράκια και κορνίζες με θέμα της θάλασσα. Επίσης, όλα τα παιδιά φωτογραφήθηκαν σε ένα ονειρικό καλοκαιρινό σκηνικό και έπαιξαν με ανιματέρ και μπαλονοκατασκευές.

Κορυφαία στιγμή της γιορτής ήταν η εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση «Όταν τα καβουράκια με τα τζιτζίκια έχουν κέφι» που παρουσίασαν τα παιδιά, με μοναδική ερμηνεία και απαράμιλλη για την ηλικία τους πειθαρχεία, αποτέλεσμα της πολύ καλής οργάνωσης των παιδαγωγών.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τραγούδια, χορό και παιχνίδια, ενώ παιδιά και γονείς γεύτηκαν μοναδικά σνακς που ετοίμασαν οι σεφ των Παιδικών Σταθμών, καθώς και άφθονο παγωτό.

Βίντεο με αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργου Κούρκουλου: 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου