Ανταποκρίθηκαν οι δημότες στην εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία


Με ικανοποιητική συμμετοχή ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που οργάνωσε, σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου, η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το τμήμα αιμοληψίας του Θριάσιου νοσοκομείου, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια.

Από τις 09.00 το πρωί έως τη 01.00μ.μ. πέρασαν περισσότερα από 40 άτομα, εργαζόμενοι και δημότες, για να προσφέρουν αίμα.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης Κοινωνικών Πολιτικών Γιώργος Αντωνόπουλος ευχαρίστησε γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και αιμοδότες για την ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας και προχώρησε σε νέα έκκληση προς όλους παροτρύνοντας τους να δεσμεύσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να δώσουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

“Το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες. Είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιηθούμε από κοινού για το σημαντικό αυτό σκοπό που αποτελεί έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης. Η Κοινωνική Υπηρεσία συνεχίζει αταλάντευτα στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης όλων των δυνάμεων προς όφελος της κοινωνίας και της σθεναρής στήριξης όλων όσων έχουν ανάγκη” υπογράμμισε ο Γιώργος Αντωνόπουλος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνικά ραντεβού λόγω των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Όσοι εθελοντές δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα σήμερα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, στο τηλέφωνο 2114115223 προκειμένου να κανονιστεί νέο ραντεβού, με το Τμήμα Αιμοληψίας του Θριάσιου Νοσοκομείου και να μεταφερθούν με όχημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο για την αιμοληψία.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου