Προετοιμασία κι εξοπλισμός του νέου Ειδικού Γυμνασίου Άνω Λιοσίων

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ


Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες προετοιμασίας και εξοπλισμού του νέου Ειδικού Γυμνασίου για την έναρξη λειτουργίας από το νέο σχολικό έτος 2022-2023.

Μετά την παράδοση του σχολικού κτηρίου από την ΚΤΥΠ Α.Ε στον Δήμο Φυλής και την τοποθέτηση Διευθύντριας στο σχολείο, τον Φεβρουάριο 2022, η Β/θμια Σχολική Επιτροπή με ιδίους πόρους του Δήμου Φυλής, μεριμνά για την προμήθεια του απαραίτητου εκπαιδευτικού εξοπλισμού, καθώς και την προετοιμασία του σχολικού κτηρίου προκειμένου το Γυμνάσιο να υποδεχθεί τους νέους μαθητές υπό τις καλύτερες εκπαιδευτικές και λειτουργικές συνθήκες.

Άλλωστε είναι σαφείς οι κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού προς τον Πρόεδρο της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια και τον Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάση Σχίζα να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του σχολείου να παραδοθούν σε άριστη κατάσταση προς χρήση και κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών με ειδικές ικανότητες που θα φοιτήσουν εκεί.

Το ενδιαφέρον για τις εγγραφές είναι έκδηλο και πραγματοποιούνται καθημερινά στην έδρα του νέου Γυμνασίου επί της οδού Ερμιόνης 18 & Πατρών Άνω Λιόσια, τηλ. 210-2472858 και 210-2481196, όπου μπορούν να απευθύνονται οι γονείς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου