“ΝΑΙ” Πατούλη στο αίτημα του Δήμου Φυλής για παραχώρηση της ενεργειακής αξιοποίησης του βιοαερίου της Χωματερής


Θετικά ανταποκρίθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο αίτημα του Δήμου Φυλής να του διαθέσει το βιοαέριο που εκλύεται από το χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, στη Χωματερή. Ο Περιφερειάρχης, που έχει την ευθύνη της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ), απάντησε στο σχετικό ερώτημα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τις τελευταίες εξελίξεις στα ζητήματα της ανακύκλωσης και του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης των Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ), που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είχε ζητήσει, με επιστολή του, την αξιοποίηση του βιοαερίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας η οποία, όπως και αυτή που θα παραχθεί από τα φωτοβολταϊκά, θα διατεθεί, δωρεάν, στα νοικοκυριά του Δήμου, με προτεραιότητα στα ευάλωτα.

Χρωστάμε πολλά στο Δήμο Φυλής, τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης κάτι που ικανοποίησε το Δήμαρχο Χρήστο Παππού. «Σε ευχαριστώ και εύχομαι να υπογράψουμε, σύντομα, στο Δημαρχείο Φυλής τη σχετική Προγραμματική Σύμβαση, όπως και στην περίπτωση της σύμβασης για την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών» απάντησε ο Χρήστος Παππούς,

Χαρακτηριστικά βίντεο:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου