Με μια εξαιρετική βραδιά με τον Αλέκο Ζαζόπουλο έπεσε η «αυλαία» στα «Ζεφύρεια 2022»

Παράδοση, γλέντι, κέφι, χορό, τραγούδι και ατέλειωτη διασκέδαση, αλλά και εκπλήξεις, είχε η τελευταία βραδιά των εκδηλώσεων των Ζεφυρείων 2022.

Από την πρώτη στιγμή ο δημοφιλής τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος ξεσήκωσε το κοινό με γνωστά τραγούδια δικά του αλλά και άλλων καλλιτεχνών, τα οποία τραγούδησαν οι δημότες με πάθος, αλλά και χόρεψαν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο ενθουσιασμός των δημοτών ήταν τέτοιος, που κατά τη διάρκεια της βραδιάς επευφημούσαν συχνά τον Δήμαρχο επικροτώντας την επιλογή του Αλέκου Ζαζόπουλου για την τελευταία βραδιά των Ζεφυρείων, αλλά και εκδηλώνοντας την αγάπη τους για το Χρήστο Παππού που ξέρει καλά τόσο από σκληρή δουλειά και αδιάκοπο έργο όσο και από καλό γλέντι!

«Να τον αγαπάτε τον Δήμαρχο γιατί είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί και πάντα κάνει έργο» ανέφερε καλησπερίζοντας τους δημότες, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο οποίος διατηρεί μία εξαιρετική σχέση με τον Χρήστο Παππού, εκτιμώντας τον ως άνθρωπο αλλά και ως Δήμαρχο για το διαρκές έργο που προσφέρει στο Δήμο Φυλής.

Λόγω της σχέσης αυτής, η οποία μάλιστα έχει επισφραγιστεί και με κουμπαριά, ο Αλέκος Ζαζόπουλος όχι μόνο αφιέρωσε στο Δήμαρχο και τη σύζυγό του, Ντίνα Παπαδήμα, το αγαπημένο τους τραγούδι, αλλά παρέδωσε στο Χρήστο Παππού το μικρόφωνο για να το τραγουδήσει κιόλας, εν μέσω επευφημιών από τους δημότες.

Η εκδήλωση της τελευταίας μέρας των Ζεφυρείων 2022 άνοιξε με παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα τριών ακόμη πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας. Ειδικότερα, πρώτος άνοιξε τους χορούς ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος», παρουσιάζοντας χορευτικό ρεπερτόριο από την ορεινή Δυτική Θεσσαλία (Τσάμικος Αργιθέας, Κλειστός Αργιθέας, Συρτός κ.λπ.). Ακολούθησε ο Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού «Ο Αιγέας», η επαγγελματική ομάδα του οποίου παρουσίασε χορούς από τα νησιά του Αιγαίου (Σούστα Αμοργού, Κοτσάκια Νάξου, Κιμωλιάτικο Συρτό, Ικαριώτικο κ.λπ.) και οι παραδοσιακοί χοροί ολοκληρώθηκαν με τον Σύλλογο Μακεδόνων – Θρακών Άνω Λιοσίων & ΒΔ Αττικής, το χορευτικό του οποίου παρουσίασε χορούς από το Διδυμότειχο Έβρου (Μαντηλάτος, Ξέσυρτος Ελληνοχωρίου, Μπαϊντούσκα Ασβεστάδων, Ζωναράδικος Ασβεστάδων κ.λπ).

Χαρακτηριστικά βίντεο από την εκδήλωση και φωτογραφικά στιγμιότυπα 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου