Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και υψηλού επιπέδου δράσεις αρχίζει η νέα χρονιά για τους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

Με τους καθιερωμένους Αγιασμούς ξεκίνησε επισήμως η νέα σχολική χρονιά στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων μετά και την περίοδο προσαρμογής των λιλιπούτειων μαθητών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αγιασμοί τελέστηκαν, φέτος κανονικά και χωρίς περιοριστικά μέτρα, μετά από δυο χρόνια πανδημίας σε εορταστικό και οικογενειακό κλίμα.

Τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και γνώσεις, μετέφερε σε παιδαγωγούς, παιδιά και γονείς, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτη Καμαρινόπουλος. Ο Πρόεδρος εξάλλου, κατά το σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε πως και φέτος, θα συνεχιστεί η προσπάθεια για υψηλού επιπέδου δράσεις και διαρκή βελτίωση της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των δράσεων περιλαμβάνονται η ψυχολογική υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και των γονιών τους καθώς και η διοργάνωση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το ευχάριστό νέο που ανακοινώθηκε επίσης, είναι ότι από την επόμενη χρονιά θα τεθεί σε λειτουργία ο νέος υπερσύγχρονος Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός στη συνοικία της Δροσούπολης (Εγνατίας και Πίνδου).

Τις ευχές τους σε όλους έδωσαν επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής, Αργύρης Αργυρόπουλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου