Σεμινάριο Α΄ παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Φυλής

 


Ταχύρυθμο 4ωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την καρδιοαναπνευστική ανάνηψη παρακολούθησαν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Φυλής.

Το σεμινάριο πρώτων βοηθειών οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας του Π.Ο.Υ. και τον ΕΔΟΚ, μετά από αίτημα του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη.


Ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του υπογράμμισε πως η ορθή ενημέρωσης για τη διαχείριση των έκτακτων καταστάσεων σώζει ζωές”.


Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ευχαρίστησε το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας και τους εθελοντές της διασωστικής ομάδας κρίσεων Μαίρη Μπουραντά και Ευγενία Νικολού και δήλωσε τη διαθεσιμότητα της Κοινωνικής Υπηρεσίας για τους φορείς που θέλουν να ενημερωθούν σχετικά.

Οι εργαζόμενοι έδειξαν ενδιαφέρον για τις πληροφορίες που τους μετέφεραν οι διασώστες και στο τέλος πήραν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου