Νέα παραπομπή στο αυτόφωρο ασυνείδητου που ρύπαινε το Πάρκο Πόλης

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ


Συνεχίζει τον πόλεμο κατά των ασυνείδητων ο Δήμος Φυλής. Μετά τις πρόσφατες παραπομπές οδηγών και τις κατασχέσεις φορτηγών που ρύπαιναν την περιοχή των Άνω Λιοσίων, ήλθε νέο κτύπημα από την πλευρά του Δήμου.


Μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2022 συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης από τις Αχαρνές, ο οποίος με τη βοήθεια οδηγού φορτηγού απέρριπτε άχρηστα πλαστικά στην περιοχή του Πάρκου Πόλης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν από το Α.Τ. Άνω Λιοσίων στην Εισαγγελία Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.



Το συμβάν προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ο οποίος επανέλαβε ότι ο Δήμος έχει κηρύξει πόλεμο κατά των ασυνείδητων. “Καθαρίζουμε κάθε μέρα την πόλη και κάποιοι δεν σέβονται ούτε την προσπάθειά μας ούτε τους συνδημότες μας. Για το λόγο αυτό θα είμαστε αμείλικτοι και θα εξαντλήσουμε, σε βάρος τους κάθε νόμιμο μέσο. Η εντολή των συνδημοτών μας είναι να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι δεν σέβονται το περιβάλλον”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου