Με ευχές, αισιοδοξία και... καλάθια! ο Αγιασμός στον “ΕΥΝΙΚΟ”

Σε κλίμα αισιοδοξίας παρόντος του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο του Αθλητικού Συλλόγου “ΕΥΝΙΚΟΣ” το βράδυ της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς.

Στην τελετή συμμετείχαν σύσσωμες οι Ομάδες Μπάσκετ των Γυναικών που αγωνίζονται στην Α1 Εθνική Κατηγορία και των Αντρών που αγωνίζονται στην Α ΕΣΚΑ.

Τελετή Αγιασμού Βίντεο 

Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας αθλητές και Δημοτική Αρχή ο Πρόεδρος του ΕΥΝΙΚΟΥ και συνονόματος του Δημάρχου, Χρήστος Κ. Παππούς, ο οποίος επεσήμανε την καλή πορεία των Ομάδων και τις ελπίδες που γεννά η φετινή περίοδος. Υπογράμμισε επίσης την ουσιαστική στήριξη που έχουν οι Ομάδες και οι αθλητές τους από τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργο Μαυροειδή και από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού. Κλείνοντας τη σύντομη τοποθέτησή του ζήτησε από τους αθλητές να βάλουν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό και να επικρατήσει στην μεγάλη οικογένεια του ΕΥΝΙΚΟΥ, πνεύμα συνεργασίας και ομοψυχίας.

Βίντεο:

Ευχές για μια καλή και νικηφόρα αγωνιστική σαιζόν, έδωσε στη συνέχεια ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος δεσμεύθηκε για την ολόπλευρη στήριξη των Ομάδων. Καλωσόρισε επίσης τις νέες αθλήτριες κι εξέφρασε την αισιοδοξία του, για σημαντικές διακρίσεις.

Βίντεο:

Τις ευχές τους για νίκες και διακρίσεις έδωσαν επίσης ο Α' επιλαχών Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ Σταμάτης Πουλής...

Βίντεο:

... και ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη τους Αθλητές, καθώς βρέθηκε μαζί τους στις μπασκέτες, επιχειρώντας μερικές βολές, εκ των οποίων αρκετές εύστοχες!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά Βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου