🖥 Αίθουσα πληροφορικής στο 10ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων έφτιαξε ο Κρεμύδας💻 Μια νέα, σύγχρονη αίθουσα πληροφορικής παρέδωσε στους μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.
Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν καινούρια γραφεία, πραγματοποιήθηκε ενσύρματη σύνδεση περιμετρικά σε όλη την αίθουσα και έγιναν οι απαραίτητες ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, προκειμένου ο χώρος να είναι απολύτως λειτουργικός και έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το άρτιο αποτέλεσμα, που ανταποκρίνεται στην ανάγκη εξοικείωσης των μαθητών με την τεχνολογία. 
«Η αίθουσα πληροφορικής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων διαθέτει πλέον ότι χρειάζονται τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους, ώστε να χρησιμοποιούν με ψυχαγωγικό και χρηστικό τρόπο την τεχνολογία στις σχολικές τους δραστηριότητες. Κάνουμε πράξη, καθημερινά, με συνεχή αγώνα και προσπάθεια, την απόφαση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή τα θέματα Παιδείας. Κάνουμε ότι χρειάζεται για να έχουν τα παιδιά μας την κατάλληλη εκπαίδευση» τόνισε ο Γιάννης Κρεμύδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου