15 νέους δρόμους και αποχέτευση ακαθάρτων κατασκεύασε ο Δήμος Φυλής στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων

Με δυο έργα πνοής για την περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων δίνει απάντηση ο Δήμος Φυλής στην διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας αλλά και της λειτουργικότητας της συνοικίας.

Συγκεκριμένα με στοχευμένες μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας και χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής κατασκευάστηκαν εξ΄ αρχής 1300 μέτρα αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων λυμάτων ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ήδη το αποχετευτικό δίκτυο λειτουργεί και έχουν συνδεθεί 35 νοικοκυριά.

Παράλληλα με άλλη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας ο Δήμος Φυλής προχώρησε και πάλι με ίδιους πόρους στην ασφαλτόστρωση 15 δρόμων πέριξ του Ι.Ν. του Αγίου Νεκταρίου επιστρώνοντας με άσφαλτο συνολική έκταση 4.500 τ.μ.

“Αυτά τα δύο μεγάλα έργα αλλάζουν την όψη της γειτονιάς. Βελτιώνουν την ασφάλεια μετακίνησης των κατοίκων και δίνουν οριστική λύση σε ένα πολυετές περιβαλλοντικό πρόβλημα ενώ απαλλάσσουν δεκάδες νοικοκυριά της περιοχής από την αξιοσημείωτη οικονομική επιβάρυνση που επωμίζονταν για την εκκένωση των βόθρων” υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας.


“Τα συγκεκριμένα έργα ήταν απαραίτητα για την περιοχή και τα κάναμε πράξη με πόρους του Δήμου. Ξέρουμε σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε γειτονιά και έχουμε ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων που απαντά στις καθημερινές ανάγκες κάθε συνοικίας. Είμαστε δίπλα στους δημότες με το έργο μας και όχι με εύκολα λόγια. Συνεχίζουμε μαζί με πολλή δουλειά, γνώση, εμπειρία και πρόγραμμα” τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου