Πολύτιμα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για παιδαγωγούς και προσωπικό των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων

Μέγιστο μέλημα του Δήμου Φυλής, είναι η ασφάλεια και η υγεία των μικρών μαθητών. Σε αυτό το πλαίσιο και τηρώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στο οποίο συμμετείχαν οι παιδαγωγοί και το προσωπικό όλων των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του νευραλγικού Τομέα Αγωγής Υγείας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Με την ολοκλήρωσή του σεμιναρίου ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο Υγειονομικό Προσωπικό του Ε.Ε.Σ και παρέδωσε στις Υπεύθυνες των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, τις Πιστοποιήσεις για το σύνολο του προσωπικού.


Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος επεσήμανε επίσης, την σπουδαία συμβολή του Τοπικού Υγειονομικού Σταθμού του Ε.Ε.Σ Άνω Λιοσίων, στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης και στην άρτια συνεργασία του με τον Δήμο Φυλής που στηρίζει διαχρονικά το πολύτιμο έργο του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου