Ε. Λιάκος: Δικαίωση για όλους, όσοι πιστέψαμε και πιέσαμε προς την κατεύθυνση μετασχηματισμού του Ασπροπύργου και της Δυτικής Αττικής σε ένα διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο


Για την Κύρωση Τροποποίησης της Σύμβασης Παραχώρησης του Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου Πεδίου, τοποθετήθηκε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής και Γραμματέας της Βουλής, κ. Λιάκος Ευάγγελος.

Ο κ. Λιάκος, όντας και ο ίδιος κάτοικος Ασπροπύργου, επέλεξε να επικεντρωθεί στην ομιλία του στην Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στον θετικό αντίκτυπο που θα έχει η ολοκλήρωση του έργου στην τοπική κοινωνία. Δεν παρέλειψε, βέβαια, να αναφερθεί στο ιστορικό του έργου, στις καθυστερήσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και στις παραλείψεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που παραλίγο να οδηγήσουν σε ματαίωση του έργου αλλά και στην επιβολή βαρύτατων προστίμων στη χώρα.

Ακολουθεί η δήλωση του βουλευτή, έτσι όπως αναρτήθηκε στα προσωπικά του social media, μετά το πέρας της τοποθέτησής του:

“Μέρα δικαίωσης η σημερινή για όλους, όσοι πιστέψαμε και πιέσαμε προς την κατεύθυνση μετασχηματισμού του Ασπροπύργου και της Δυτικής Αττικής σε ένα διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο. Είναι, άλλωστε, μια περιοχή που όχι μόνο το αξίζει αλλά και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας τέτοιας επένδυσης.”

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Λιάκου εδώ: https://youtu.be/sYv1NejJ4uY

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου