Σταμάτης Πουλής: Έπεσαν οι υπογραφές για τη Συμφωνία Εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υπεγράφη η Συμφωνία για την Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής κ. Σταμάτης Πουλής, παραβρέθηκε στην διαδικασία υπογραφής και σημείωσε τα εξής:

«Άλλη μια μέρα - ορόσημο η σημερινή για τη Δυτική Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Προσωπικά, έχοντας εργαστεί για να υλοποιηθεί αυτή η συμφωνία, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε σήμερα να κοιτάζουμε στα μάτια τους 600 εργαζόμενους των ναυπηγείων και τις οικογένειές τους, προχωρώντας μια συμφωνία με τεράστιο αναπτυξιακό πρόσημο για την Ελευσίνα, τη Δυτική Αττική και την Ελλάδα.

Πρόκειται για άλλη μια απόδειξη της συνέπειας λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το project εξυγίανσης και επαναλειτουργίας των ναυπηγείων προχωρά βάσει σχεδίου, ακριβώς όπως είχαν προαναγγείλει τόσο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο πρωτεργάτης αυτής της συμφωνίας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

Συνεχίζουμε, με συνέπεια, να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου