Έσκισε πάλι ο Βασίλης Αβραμίκας – Κατέκτησε Ασημένιο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό “Γ ΒΟΛΑΡΗΣ 2022” - Στο πλευρό του οι προπονητές Φωτεινή Μπίρμπα και Παναγιώτης Παλαιολόγος

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξήχθη ο 3ημερο 26-28/11 το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο Γ ΒΟΛΑΡΗΣ 2022 με την συμμετοχή 1250 αθλητών από όλη την χώρα. Ο Διεθνής αθλητής του Παγκόσμιου ParaTaekwondo Βασίλης Αβραμίκας εκπροσώπησε τον ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ στην διοργάνωση στην κατηγορία - 63 κιλών Ανδρών μαύρων ζωνών. 

Με συμμετοχή 12 κορυφαίων αθλητών στην κατηγορία ο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά και στην συνέχεια στον τελικό της διοργάνωσης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. 

Μία διπλή αθλητική επιτυχία για τον αθλητισμό του Δήμου Φυλής αφού στην θέση του προπονητή βρέθηκε στην διοργάνωση η Φωτεινή Μπίρμπα προπονήτρια Ταεκβοντό των Άτρωτων Άνω Λιοσίων που συνεργάστηκε με τον Βασίλη Αβραμίκα έχοντας την εμπειρία ως πρώην συναθλητές με την καθοδήγηση του τ. Ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Παλαιολόγου. 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου